top of page

Våra omplaceringshundar

Vi tar emot och omplacerar hundar som av olika anledningar behöver hitta ett nytt hem.


Vid intresse av någon av omplaceringshundarna, ring och boka in ett informationsbesök hos oss!

Nybergs hund
Luka
Kicki
Gaia
Luca

LUKA

 
Det här är Luka och han är född 2019!

 

Luka är en glad kille med stor arbetslust som älskar att vara i skog och mark. Han är en pigg och söker ett aktivt hem där hans nya människa har stor Huskey-vana och ger honom mycket fysisk aktivering, som t ex att cykla, springa och gå långa promenader. Mellan aktiviteterna så trivs han bra ute i rastgård. Han har i tidigare hem visat upp resursförsvar vid mat och vill därmed få äta i lugn och ro.  

Pris 10 000 kr

Svea

Svea

Det här är Svea och hon är född 2020!

Svea har ett fantastiskt hjärta. Hon är en väldigt snäll och tillgiven hund, som är lojal med sin familj. Främlingar upplever hon som läskiga tills hon lärt känna dem. Hon är en fågelhund och har en del jakt i sig. Hon gillar att spåra och att få gå eller springa långa promenader i skogen.

Pris 10 500 kr

Gaia

Gaia

Det här är Gaia och hon är född 2020!

Gaia är energisk och lekfull. Hon är en kelig, nyfiken och positiv tjej. Hon trivs bäst på landet eller lugnare stadsmiljö. Hon vill leka och hälsa på alla hundar hon ser. Hon är duktig på att spåra och älskar att busa och leka. Hon är bästa vän med Putte och de både äter och leker tillsammans.

Pris 10 000 kr

Blondie

Blondie

Det här är Blondie och hon är född 2023!

Blondie är 5 månader och en whippet/beagle-blandning med jaktegenskaper. Hon älskar gos och kelstunder och trivs med nosen i backen i skog och mark.
Blondie är en underbar liten tjej som söker ett aktivt hem!

Pris 12 000 kr 

Rune

Rune

Det här är Rune och han är född 2021!

Rune är lika snäll som han är stor. Han är en kille som gillar att gosa och att leka med andra hundar. Han är fantastiskt snäll och behöver en människa som är lugn och trygg. Rune tycker inte om när man höjer rösten. Han är en inkännande kille som lyssnar på lugna och tydliga kommandon. Rune är en vän för livet.

Pris 10 000 kr

Nybergs hundar Kicki

Kicki
 

Det här är Kicki och hon är född 2023!

Kicki är en glad och nyfiken tjej på snart 7 månader som just nu tränas i kontakt, inkallning och enklare spår. Hon har mycket jakt då mamman är wachtel/drever och pappan är vorsteh/drever. Hon är kullsyskon med Rose.
Kicki är en trevlig tjej i all hantering och älskar att vara med sin familj. 
Vi söker någon som vill jaga med Kicki - någon som håller igång sin hund med motion, spår och jakt. 

Pris 10 000 kr 

Nybergs hundar Rose

Rose

Det här är Rose och hon är född 2023!

Rose är en otroligt charmig, energisk, nyfiken och glad tjej på snart 7 månader som älskar att vara nära och med sin familj. Hon är en hund som mår bra av att få spåra och jaga och tränas just nu i grunder inför jakt. Vi kör kontakt, inkallning, går i blåbärsris i skogen och lägger enklare spår. 

Hon har god jaktlust och mamman är wachtel/drever och pappan är vorsteh/drever. Rose är kullsyskon med Kicki. 

Vi söker någon som vill jaga med Rose. 

Pris 10 000 kr

Rune
bottom of page