top of page

Våra omplaceringshundar

Vi tar emot och omplacerar hundar som av olika anledningar behöver hitta ett nytt hem.


Vid intresse av någon av omplaceringshundarna, ring och boka in ett informationsbesök hos oss!

Nybergs hund
Luka
Putte
Moms
Luca

LUKA

 
Det här är Luka och han är född 2019!

 

Luka är en glad kille med stor arbetslust som älskar att vara i skog och mark. Han är en pigg och söker ett aktivt hem där hans nya människa har stor Huskey-vana och ger honom mycket fysisk aktivering, som t ex att cykla, springa och gå långa promenader. Mellan aktiviteterna så trivs han bra ute i rastgård. Han har i tidigare hem visat upp resursförsvar vid mat och vill därmed få äta i lugn och ro.  

Pris 10 000 kr

Putte

Putte

Det här är Putte och han är född 2020

Putte är glad och snäll kille som älskar att gosa. Han har ett behov att få komma ut i skog och mark och tycker gärna om att få spåra. Han är bästa kompis med Gaia.

Putte kan behöva tid för att lära känna sin människa, men när han väl har gjort det så är han världens lojalaste kompis.

Pris 10 000 kr

Flisan

Flisan

Det här är Flisan och hon är född 2020

Flisan är en gosig tjej som älskar människor och fungerar bra med de flesta andra hundar, dock inte tikar. 

Denna snälla och goa tjej var som liten med om en bilolycka i sitt hemland. Hon opererades där och en ny operation gjordes även när hon kom till Sverige, men trots det så är hon inte helt återställd utan man behöver ta hänsyn till att varken överbelasta eller att gå för lite med henne.

Flisan är enkel och lätt i all hantering. 

Pris 7 500 kr

Moms

Moms

Det här är Moms och han är född 2020!

Moms är en mysig kille som vill arbeta en hel del. Han har vissa problembeteenden, men som det går att arbeta vidare med. Han behöver en trygg, kunnig och hundvan människa.
Moms är otroligt kelig.

Pris 7 500 kr

Svea

Svea

Det här är Svea och hon är född 2020!

Svea har ett fantastiskt hjärta. Hon är en väldigt snäll och tillgiven hund, som är lojal med sin familj. Främlingar upplever hon som läskiga tills hon lärt känna dem. Hon är en fågelhund och har en del jakt i sig. Hon gillar att spåra och att få gå eller springa långa promenader i skogen.

Pris 10 500 kr

Gaia

Gaia

Det här är Gaia och hon är född 2020!

Gaia är energisk och lekfull. Hon är en kelig, nyfiken och positiv tjej. Hon trivs bäst på landet eller lugnare stadsmiljö. Hon vill leka och hälsa på alla hundar hon ser. Hon är duktig på att spåra och älskar att busa och leka. Hon är bästa vän med Putte och de både äter och leker tillsammans.

Pris 10 000 kr

Lily

Lily

Det här är Lily och hon är född 2022!

Lily är glad, energisk och en aningens försiktig tjej. Hon älskar promenader i skog och mark och att få springa fritt. Lily vill bo på landet. Hon är en gårds/boskapshund hund med rötter från Grekland. Hon går fint ihop med andra hundar och är väldigt nyfiken på våra hästar. Hon tycker mycket om våra barn.

Pris 10 000 kr

Alita

Alita
 
Det här är Alita och on är född 2019!

Alita är en pigg och glad fågelhund som älskar gos och att få vara nära sin familj. Hon tycker om de flesta hundar och har hos oss hittat en bästa kompis i Svea.

Pris 10 000 kr

Rune

Rune

Det här är Rune och han är född 2021!

Rune är lika snäll som han är stor. Han är en kille som gillar att gosa och att leka med andra hundar. Han är fantastiskt snäll och behöver en människa som är lugn och trygg. Rune tycker inte om när man höjer rösten. Han är en inkännande kille som lyssnar på lugna och tydliga kommandon. Rune är en vän för livet.

Pris 10 000 kr

Pluto

Pluto

Det här är Pluto och han är född 2018!

Pluto: En fantastisk go kille, som älskar att ställa sig på bakbenen och kramas. Han tycker mycket om att vara ute, men älskar även soffhäng inne. Den här killen är inte injagad men har stor potential. Han är fin med våra barn. Han vill inte ha direktkontakt med andra hanhundar.

Pris 8 000 kr 

Alita
bottom of page